skip to Main Content
Contactati-ne: 004 0728 84 34 81

Kit-urile pompare motorina sunt distribuitoare diesel pentru utilizare necomercială care vă permite să gestionați transferul, distribuirea și monitorizarea combustibilului.

Caracteristicile acestor distribuitoare diesel sunt că poate fi adaptate la diferite aplicații. De fapt, este posibil să se aplice pe rezervoare, pe perete, pe cisterne, pe tobe sau pe soclul său special. Sunt potrivite pentru diferite aplicatii: din sectorul agricol, stația de pompare de transfer poate fi de asemenea utilizată în sectoarele logistică, auto, construcții și industriale.

PRACTICITATE ȘI SIMPLICITATE

Kit-urile de carburant sunt echipate cu o pompă cu auto-amorsare cu bypass care asigură performanțe ridicate. Ele se pot instala pe suporturi anti-vibrații pentru un confort sporit și o utilizare practică, în timp ce etanșarea mecanică și protecția termică împotriva supraîncălzirii motorului de inducție fac produsul sigur și sigur.

Duza livrată este automată cu o conexiune pivotantă, iar suportul duzei are o pârghie de pornire / oprire a pompei. Instalarea filtrului de plasă pe partea de aspirație asigură o durată de viață îndelungată a pompei, deoarece nu se termină materii străine în rotor și provoacă un blocaj și o rupere consecutivă.

RENUME INCONTESTABIL

Toate kit-urile sunt produse 100% in Italia de catre firma PIUSI cu o vechime de peste 100 ani in productia de pompe si accesorii.

Kit pompare motorina PICO complet

Kit pompare motorina Battery kit complet

Kit pompare motorina PIUSIBOX complet

Kit pompare motorina PIUSI ST complet

Kit pompare motorina complet

Kit pompare motorina CUBE complet

DOMENII DE UTILIZARE PENTRU KIT-URILE DE TRANSFER MOTORINA

– industria alimentara
– industria farmaceutica
– industria chimica
– industria petrochimica
– ferme de animale sau pasari
– producerea si imbutelierea lacurilor şi vopselelor
– producerea si inbutelierea uleiurilor
– galvanizare
– ceramică
– agricultura
– producere biodiesel
– epurarea apei