skip to Main Content
Contactati-ne: 004 0728 84 34 81

Pompele de transfer produse inflamabile sunt potrivite pentru transferul de benzină și motorină cu performanțe ridicate și sarcini continue. Directiva UL privind utilizarea materialelor în atmosfere potențial explozive este foarte precisă, așa cum este confirmată de certificarea ATEX. Furnizorii nostrii din Italia își confirmă angajamentul constant în căutarea de soluții pentru transferul de fluide, pentru a-și îmbogăți linia cu produse cu performanțe ridicate în transferul și distribuirea de lichide explozive.

Pompele ANTIEX sunt potrivite pentru combustibilii inflamabili, cum ar fi benzina, kerosenul, motorina, alcoolul, metanolul, etanolul si altele. Este ușor de utilizat, compact, versatil și se adaptează la orice condiții de lucru: îl puteți folosi oriunde aveți nevoie cel mai mult.

ATEX CERTIFICAT

Pompele sunt certificate și respectă principiile actuale pentru a preveni explozii în interiorul sau în exteriorul pompei, datorită posibilelor componente care pot declanșa uneori lichidul transferat sau atmosfera înconjurătoare.

ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ ÎN CICLUL CONTINUU

Pompele noastre ANTIEX asigură debite mari și deosebit de constante, chiar și atunci când sunt utilizate în sisteme complexe. Întreaga gamă este certificată cULus pentru a asigura o siguranță maximă chiar și în atmosfere explozive.

Întreaga gamă este caracterizată de un debit mare care funcționează cu un ciclu de funcționare continuu (cu excepția modelului EX50) și a fost conceput pentru a fi adecvat în special pentru sarcini grele, adică pentru flotele solicitante care trebuie să distribuie combustibili precum benzina, diesel sau kerosen rapid. Accesoriile sunt disponibile pentru întreaga gamă de noi pompe EX, incluzând: kitul la distanță, pentru telecomanda cutiei electrice cu racord de duze și picioarele de fixare compatibile cu multe aplicații.

Pompa transfer produse inflamabile EX50

Pompa transfer produse inflamabile EX100

Pompa transfer produse inflamabile EX140

Pompa transfer produse inflamabile MB110

Pompa transfer produse inflamabile de capacitate mare

DOMENII DE UTILIZARE POMPE TRANSFER LICHIDE INFLAMABILE

– industria alimentara
– industria farmaceutica
– industria chimica
– industria petrochimica
– ferme de animale sau pasari
– bazine piscicole
– producerea si imbutelierea lacurilor şi vopselelor
– producerea si inbutelierea uleiurilor
– galvanizare
– ceramică
– cosmetică
– producere biodiesel
– epurarea apei