skip to Main Content
Contactati-ne: 004 0728 84 34 81

Pompele de transfer diesel PIUSI sunt potrivite pentru a satisface toate acele aplicații care necesită un produs de înaltă performanță și un produs de durată lungă.

100% fabricate de PIUSI in Italia

Pompele de transfer diesel sunt versatile și potrivite pentru diferite industrii, inclusiv pentru industria auto, agricultură, transport, garaj și construcții.
Pompa volumetrică, rotativă, cu auto-amorsare pentru transfer diesel are o etanșare ridicată și este sigură în condiții de utilizare la temperaturi scăzute. Cu corpul său solid și rezistent, este o pompă de transfer diesel ușor de instalat, potrivită pentru utilizarea în distribuitoarele diesel și sistemele fixe de transfer de combustibil, precum și în alte aplicații industriale. Structura compactă din fontă face ca pompa electrică să fie sistemul perfect pentru performanță și fiabilitate.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

În gama de pompe de transfer diesel, pompele electrice seria “E” sunt dotate cu o supapă de derivație pentru ajustarea precisă a cantității de flux transferat, în timp ce se distribuie, cu un debit de până la 300 l / min. Pompa cu palete cu rotor din oțel sinterizat și fantele cu acetal și motorul de inducție cu carcasă din aluminiu fac ca această pompă electrică diesel să fie potrivită pentru cicluri continue de până la 30 de minute, necesitând un produs fiabil și de calitate. Protecția termică îl protejează în cazul supraîncărcării motorului.

Dacă sunteți în căutarea unei pompe electrice cu performanțe ridicate, acestea sunt Solutia potrivita!

Pompa motorina PANTHER 56-72

Pompa motorina P80EEX

Pompa motorina E 120

Pompa motorina BP3000

Pompa motorina CARRY3000

Pompa dubla motorina BI-PUMP

DOMENII DE UTILIZARE POMPA DE TRANSFER MOTORINA

-industria alimentara
– industria farmaceutica
– industria chimica
– industria petrochimica
– ferme de animale sau pasari
– bazine piscicole
– producerea si imbutelierea lacurilor şi vopselelor
– producerea si inbutelierea uleiurilor
– galvanizare
– ceramică
– cosmetică
– producere biodiesel