skip to Main Content
Contactati-ne: 004 0728 84 34 81

DURABILITATE ȘI CALITATE

Statia de alimentare cu motorină are o structură puternică și durabilă. Self Service FM este ușor de întreținut datorită ușii cu balamale, care permite accesul la componentele interne.

Calitatea transferului diesel este garantată de pompa cu debit mare de debit cu bypass încorporat și de filtrul incorporat de absorbție a apei (sau la cerere, în conformitate cu modelele), capabil să garanteze un produs distribuit fără impurități. Dozatorul de autovehicule Self Service este echipat cu o duză automată ergonomică și durabilă cu racordare pivotantă.

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CARBURANTULUI

Self Service FM este echipat cu un contor de viteze oval și o unitate de comandă electronică care permite gestionarea consumului multi-utilizator. Memoria locală colectează ultimele 255 de operațiuni de distribuire, iar interfața PC permite utilizatorului să exporte și să organizeze datele. Pentru cea mai bună monitorizare a consumului, puteți introduce codul vehiculului, kilometrajul, data și ora livrării. Cu tastele magnetice de utilizator (cheile Kit) puteți identifica utilizatorul care a distribuit combustibil.

Statie pompare motorina tip Self Service 70 MC productie Piusi – Italia

Statie pompare motorina tip Self Service 70 FM productie Piusi – Italia

DOMENII DE UTILIZARE POMPA DE TRANSFER MOTORINA

– industria alimentara
– industria farmaceutica
– industria chimica
– industria petrochimica
– ferme de animale sau pasari
– bazine piscicole
– producerea si imbutelierea lacurilor şi vopselelor
– producerea si inbutelierea uleiurilor
– galvanizare
– ceramică
– cosmetică
– producere biodiesel