skip to Main Content
Contactati-ne: 004 0728 84 34 81

POMPA SUZZARABLUE

Datorită analizei atente a pieței și a experienței dobândite în transferul de fluide agresive, cum ar fi AdBlue®, PIUSI dezvoltă un nou tip de pompă de transfer AdBlue®, Suzzablue Pump AC. Ca pompă de transfer AdBlue®, pompa Suzzablue este adecvată pentru utilizare în toate condițiile de lucru în care este necesar să se elibereze de la tobe sau rezervoare IBC.

PRACTICĂ ȘI VERSATILĂ

Suzzablue Pump este cea mai populară pompă de transfer cu membrană AdBlue®, echipată cu un motor electric fără etanșări dinamice. Această soluție recomandă pompa AdBlue® pentru uz industrial. Fiabilitatea și ușurința în utilizare îl fac soluția cea mai potrivită pentru transferul și distribuirea AdBlue®, în orice stare de lucru.

DE ÎNCREDERE

Materialele folosite pentru dezvoltarea acestei pompe AdBlue® au fost alese pentru a se conforma standardului ISO 22241 și pentru a asigura un sistem de transfer AdBlue® sigur și fiabil în timp. Corpul, rotorul și angrenajele sunt fabricate în întregime din tehnopolimeri pentru a asigura utilizarea sigură în timpul transferului de lichide. Cu debitul său de 36 l/ min, Suzzablue Pump AC asigură un ciclu de lucru de până la 20 de minute, cu performanțe excelente. Acceptă AdBlue® Antigel și parbriz.

Pompe centrifugale AdBlue®

DOMENII DE UTILIZARE POMPA AdBlue®

– industria alimentara
– industria farmaceutica
– industria chimica
– industria petrochimica
– ferme de animale sau pasari
– bazine piscicole
– producerea si imbutelierea lacurilor şi vopselelor
– producerea si inbutelierea uleiurilor
– galvanizare
– ceramică
– cosmetică
– producere biodiesel
– epurarea apei