skip to Main Content
Contactati-ne: 004 0728 84 34 81

Pompe de vid cu inel de lichid  fabricate in Italia,  proiectate pentru a fi utilizate în aplicațiile cele mai critice, principala caracteristică a acestor pompe de vid  este că  sunt potrivite pentru a aspira amestecuri de gaze contaminate, gaze și vapori agresivi, gaze explozive și vapori de orice natură până la un vid convențional de cap de 33 mbar absolut.

Produs în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, aceste pompe de vacuum din seria AL fabricate din diferite materiale pentru a rezista diferitelor condiții de proces.
Linia de produse oferă trei soluții: Pompa vacuum monobloc pentru cei care au nevoie de construcții compacte, pompa vacuum cu lanternă intermediară de susținere și arbore liber.

În timpul funcționării, pompa de vid cu inel de lichid trebuie alimentată în mod continuu cu lichidul de serviciu.
Pentru a elimina căldura generată de comprimare și pentru a restabili inelul lichid, de obicei apă, deoarece o parte din acesta este descărcată cu gazul, pompa vid trebuie sa fie alimentata cu apa RECE, de max 17 grade C
Lichidul de serviciu poate fi separat de gaz într-un separator de descărcare și poate fi recirculat, atat partial cat si total, dacă este necesar. Daca dorim sa il recirculam total, pentru functionarea normala a pompei de vacuum si pentru un vid normal, lichidul trebuie racit printr-un schimbator de caldura.

Pompa de vid  monobloc AL10 – AL455

Pompa de vid AL600 – AL1800

Pompa de vid AL3300 – AL3800

Pompa de vid Double-stage

DOMENII DE UTILIZARE POMPE DE VID CU INEL DE LICHID

– procese de sterilizare
– procese de concentratie
– procese uscare
– procese impregnare
– procese de degazificare, extractia gazelor necondensabile
– procese de extrudari plastice
– procese de vehicularea: gaze,
– procese de vehicularea: mixtura gaze-vapori,
– procese de vehicularea: mixtura gaze-lichide,
– procese de vidare
– procese de amorsare instalatii